Allmänt

Kattens Dag på söndag!

sassiebild11

Hej hej därute i fredagsregnet alla!

Idag blir det adventspyntning hela första delen av dagen. Det ska bli så kul att få upp lite ljusstakar och annat och mysa till lägenheten nu när det är så mörkt ute. I eftermiddag åker vi iväg för att fira Håkans ena barnbarn som fyller år i helgen, men eftersom Håkan jobbar så får det bli idag. Kvällen kommer tillbringas i nagelrummet, med en av mina söta stammisar, som ska få en ny nageluppsättning.

Så hela den här dagen är fullbokad. 🙂 Men innan jag fortsätter med mitt här hemma så vill jag bara tipsa alla kattägare därute.

katt_med_ballong2

1983 utsåg SVERAK (Sveriges raskattsklubbars riksförbund) första advent till Kattens alldeles egna dag. Syftet var att höja kattens status, som då länge varit låg. Så på söndag är det alltså Kattens Dag, och det firar bland annat Foderbilen med massa trevliga erbjudanen hela helgen. Kika in på foderbilen.se och ta del av deras extrapriser.

Själv ska jag köpa lite extra gott till Sassie på söndag, för att fira gammelgubben. 😀

Nu ska jag dock fortsätta med gardinstrykning och så ska jag skicka ut min käre make till förrådet och hämta julkartongen. 😛

Ha en fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Mysigt med adventsljuspyntning! Det var bra att jag fick reda på att det är kattens dag på söndag! Då måste ju Simorr få kokt torsk 🙂 Ha de bäst o tack för lussekattsreceptet igen! KRAMAR

Kommentarer är stängda.