Allmänt

Väldigt tidigt God morgon för att vara jag… ;-)

hugohampuzsover1

 

God morgon på er alla!

 

Klockan är 05.10 och jag har gett upp det där med att sova för längesen. 😉

Nu har jag druckit mitt kaffe i lugn och ro på balkongen utan stress, packat ner det sista inför helgens resa och gjort mig i ordning. Nu ska jag bara vänta på att väckarklockan ringer för min kära sambo. 😛 Om ett par timmar får jag träffa mina små buskillar här på bilden. 😀
Det är rätt skönt ändå att inte behöva stressa på morgonen. För när jag väl sover, så sover jag som en sten och är jordens morgontröttaste. Så även om jag kommer vara toktrött i mellanåt idag, och definitivt ikväll, så ska jag nog fixa den här dagen ändå. Min älskade syster har redan fixat så jag ska kunna gå och lägga mig och vila lite under dagen om jag behöver, så det ska nog gå fint. 😀

 

Nu stänger jag ner laptopen och återkommer nog inte förän senare idag när jag tar en liten paus från kalaset, förhoppningsvis med lite roliga foton då. Det kommer att hända en massa roliga saker därute idag, men ponnyridning för ungarna, bad i poolen och tårta, så jag kommer få många kul fototillfällen. För en gångs skull åker hela kameraväskan med, för den här dagen vill jag inte missa fototillfällen på grund av fel objektiv. 😛

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hoppas att du får en mysig dag vännen<3 Hälsa alla söta djuren, och människorna såklart:)
    Jag måste bara fråga..har jag sagt eller gjort något fel? Har knappt hört av dig sista dagarna så är väldigt orolig att jag sagt något dumt eller så:(
    Hoppas att det inte är så, du är en så bra vän:)
    Kramar, ha det underbart fina du<3

Kommentarer är stängda.