Allmänt

Dags för tvättstugan igen…

loxymorgon88

 

Hej på er på morgonkvisten! 🙂

 

Idag är det faktiskt riktigt milt ute, men nu regnar det i stället. Jag kan inte påstå att jag är speciellt avundsjuk på min stackars sambo som ska åka hem på motorcykel idag, och dessutom via Trollhättan. Usch, stackarn säger jag bara!

 

Själv har jag faktiskt fått sova lite i natt – sådär en 2 timmar kanske… 😛 Men det håller mig i allafall på rätt sida om gränsen mellan galen och någorlunda normal…*s* Men klockan sju var jag på benen och placerade mig ute på balkongen med morgonkaffet och en fullständigt korkad artikel om psykologi som fick mig att undra vad psykiskt sjuka egentligen får för hjälp på vissa mottagningar. Psykoterapeuterna i den här artikeln verkade i allafall sjukare än en hel samling patienter. Jag måste köpa ett par nya tidningar, jag har verkligen ingenting nytt att läsa just nu.

 

cutecolorschores74

 

Idag är det i allafall äntligen dags för tvättid igen. Det är ju helt löjligt vad man samlar på sig från gång till gång. Men jag har märkt av en tendens som jag bara måste lägga av med. Tvättkorgen fylls i normal och helt vettig takt den första tiden efter tvätt. Sen börjar jag sakta öka påfyllningen med tanken att det är ju ändå snart dags för tvättstugan igen, och de sista dagarna fullkomligt vräker jag ner saker i och runt tvättkorgen, oavsett om det egentligen behövs tvättas eller inte, för att vara säker på att inte missa något när det är dags.

 

Inte konstigt att vi har tvätt för en 6-personsfamilj var annan vecka…. 😛

 

cutecolorsplantflower42

 

Men nu ska jag först av allt ta mig en kopp kaffe till, och sen är det dags att sätta igång. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(10) kommentarer

 1. go morron! Allt bra? Här knallar de på, är på bra humör igår.. igår va jag sur och trött, inte så kul. Regnar hos oss idag, men det gör inget. För då får vi en mysig innedag framför tv:n och titta på film.

  kram

 2. säger:

  Mysigt att bara ta det lugnt och läsa tidnigar:)
  Menar verkligen inte att tjata skulle bara kolla om du glömt mina kommentarer? hihi.
  Menar inget illa, vet hur lätt jag kan glömma så skulle bara kolla om du glömt men du behöver såklart inte svara om du inte vill.

  Ha det fint, kram<3

 3. ha en bra dag i tvättstugan i jakten på botten i korgen:)

 4. säger:

  Hej:) Först och främst måste jag säga TACK! Du är en otroligt underbar bloggvän och jag känner mig så hedrad över att ha dig som bloggvän, favvoblogg och läsare av min blogg! Dina kommenntarer får mig att tappa orden och fylla mitt hjärta med väääärme:) Du skriver så fint!!

  Det betyder jättemycket att du tänkt på mig:) Tack för att du tog dig tid att svara<3

  Usch så hemskt det som hände med Cushy:'( Fyfan för när djur får lida och ibland t.o.m. ”försvinna” för att ägarna gör idiotiska saker eller tar idiotiska beslut! Djur som är så underbara..<3
  Jag hoppas att hon föralltid kommer att leva kvar i minnet det, det tror jag verkligen! Håll henne nära bara:)

  Okej, ja men om du någon gång för chansen att rida en stor Connemara tycker jag absolut att du ska ta den:D Vore min älskling större skulle du få rida honom, fast det får du nu ändå iof, några varv skadar inte:) Det är ju mest vikten som kan vara farlig för hästarna om man är för stor, längden tror jag mest påverkar ryttaren? Eller det blir väl kanske lite obalacerat, men som sagt några varv skadar inte:)

  Okej, om du någon gång åker på semester och är i närheten försök åka dit, det ´är så fantastiskt vackert! Man blir helt lycklig av att vara där, naturen och stallarna är enormt vackra och ståtliga och hästarna också förståss;)

  Okej, då vet jag;) Får testa lite:)

  Åååh så du är gullig och snäll! Dina ord värmer så! Det var nog bland det snällaste någon sagt till mig!!=)<33
  Jösses så glad jag blir, så fantastiskt roligt att jag, lilla jag, lyckats ..vad ska man säga, det här kommer att låta fel men:p ”få någon att fastna för mig och mina tankar” Hoppas du förstår:) Detta betyder enormt mycket för mig speciellt eftersom jag har så dåligt självförtroende, du har stärkt det enormt mycket med dina fina ord om mig och min blogg:) Tack för det, och sug åt dig mina ord tillbaka som en svamp! Det förtjänar du så snäll som du är!
  Vad roligt att du också gör smycken:D Det har jag faktiskt missat *skäms* du har ju såå många roliga och trevliga kategorier;) Vad tycker du om mina smycken? Jag är helt och hållet amatör och det skulle vara jätteroligt att höra vad en ”utomstående” (någon annan än familj och nära vänner som jag kännt länge) tycker:)

  Ha det underbart och ooooh så jag längtar efter att få se dina cupcakes, de jag gjorde blev ju så läskigt goda!:D
  Tack igen Indra, kram och ett stort leende från Camilla<3

  Ps. Nu blev det en roman tillbaka;) Hihi fortsätter vi såhär kan vi göra en riktig roman och döpa den ”bloggvänner emellan” 🙂 Ds.

 5. säger:

  Hej tjejen!

  Du far inte glomma att maila nagra foton pa Loxy i sina nya klader till galleriet!

  KRAM

 6. säger:

  Det där med tvätten känner jag igen. Det är så lätt att bara kasta allt i tvätten som ”kanske” är smutsigt, men sen blir man bara arg på sig själv när man vid tvättens domedag upptäcker hur mycket man skitar ner i onödan 😉

  Hoppas du har haft det bra i alla fall idag. Jag kommer snart och hälsar på igen. Det var ju flera dagar sen nu 😉

  Puss puss

 7. Cherlindrea säger:

  Nicole: Ja exakt så gör jag också! 😛 Jag måste bara sluta med det där…hehe! Hälften av grejerna är jag liksom inte ens säker på om dom verkligen är smutsiga. Det kan lika gärna vara saker jag råkat ta fram och glömt att lägga tillbaka när jag röjt i garderoben. Bra koll man har liksom… 😛

  Du är alltid varmt välkommen, det vet du. 😀 Här finns nytt i fkahyllan nu… 😉

  Puss puss!

 8. Cherlindrea säger:

  Anna: Jag fixar det så fort jag hinner, typ i morgon. 😀 Just nu ser jag dubbelt..hehe! Klockan är 04.15 så jag borde inte sitta här över huvudtaget. Ska nog pysa in i sängen igen tror jag. 😉
  Kramizar!

 9. Cherlindrea säger:

  Monica: Tack gumman! 😀 Hoppas du haft en fin dag du med. Jag har inte haft tid att kika runt nånstans idag, men jag tittar in i morgon. 🙂
  Kramar om!

 10. Cherlindrea säger:

  C: Hej vännen! Ja, ibland är det faktiskt skönt med regn, bara man har nåt att göra. Men nu måste jag säga att jag börjar bli mer än lovligt trött på det här vädret. 🙁 Jag vill ha sommar! Och så tittar man på vädret på tv och det är bara regn, regn och åter regn..! *suck* Det är riktigt deprimerande tycker jag. Men den kommer väl, det är bara att ha tålamod. 😉

  Må så jättegott och hoppas i allafall att du njuter av sommarlovet! 😀
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.