Allmänt

Underbara skor från eFashion

dreamshoes1

Jag vet, jag skulle lägga mig och vila. Men jag satte mig en liten stund till vid datorn efter förmiddagsteét, och fastnade totalt på efashion. Och där har jag suttit och dregglat den senaste halvtimmen! *skratt* Hjälp! Såå snygga grejer! Men skogalning som jag är, så förälskade jag ju mig förstås i en massa skor därinne, bland annat i dessa två skönheter. smiley Åhh! Jag vill ha bägge paren! Hur skulle man nånsin kunna välja mellan dessa två?? *s* Priset är dessutom detsamma för båda, 499:-/paret. Jag ska allvarligt överväga om jag verkligen behöver ett par nya byxor…skor är ju faktiskt mycket viktigare… *skratt*

Rekommenderar ett besök på efashion om du gillar den här stilen. Där finns en massa snyggt som väcker ett habegär som ger frossa! Haha!

Men nu ska jag vila. Ses lite senare i eftermiddag. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Marie B. säger:

  Efashion har jätte snygga kläder men du hittar samma kläder på eliteladies.se och dom är billigare och snabbare där.
  Alltid bra att tipsa om…
  http://www.eliteladies.se

 2. Cherlindrea säger:

  Marie.B: Tack för tipset! 🙂 Jag ska kika in där direkt.
  //Indra

Kommentarer är stängda.