Allmänt

Trevlig fika igår! :-)

tartfika1

God förmiddag på er alla!

Eller ja, god och god… 😛 Det är lite väl höstigt för min smak idag. Jag har precis varit ute i snålblåsten och regnet och jagat våra kringblåsande altanstolar och roligare kan man ju ha. *s* Det hade jag igår dock. 😀

Eftersom lillasyrran Nikki ändå skulle komma hit och fixa sina naglar så bestämde jag mig för att bjuda hem mamma och brorsan också, och fira mitt diplom. 😀 Så när jag var och storhandlade på förmiddagen köpte jag med mig lite tillbehör för att svänga ihop en tårta till kaffet. Hurra för mig! Haha! 😉

Ja, sen gick kvällen åt i nagelrummet för vi kom igång ganska sent, så vi var inte klara förän halv elva, lite väl sent kanske. *s* Jag har i allafall sovit som en stock i natt, och alldeles för länge nu på morgonen också, så jag var nog mer slut än jag visste. Nu har jag i allafall slängt in en tvätt i maskinen och ska fylla diskmaskinen innan jag sätter igång med något projekt för dagen. Jag är lite sugen på att baka, ett nytt recept som jag har hittat, men jag får se om jag får tummen ur att sätta igång nåt sånt idag.

Här kommer ett par pics från i går eftermiddag i allafall. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

tartfika2

*

tartfika3

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...