Allmänt

Ljuvlig lördagsmorgon! :-)

loxy13

 

God morgon på er alla denna underbara morgon! 😀

 

Naturligtvis var jag uppe och sprang i morse när Håkan skulle åka – jag har varit uppe ett antal gånger i natt om sanningen ska fram. *s* Jag var ju toktrött igår, och brann av direkt när jag gått och lagt mig. Men en timme senare var jag klarvaken igen… Jaja, då kom jag på att jag hade glömt att ladda kaffebryggaren för morgonen, och fick det gjort i allafall. 😛 Dessutom laddade jag över fotona som jag tog på Saphira under dagen och fick mig ett gott nattligt skratt. 😀 Tokiga unge! *s* Dom kommer senare! 😉 Retligt nog glömde jag att fota henne i hela stassen hon hade på sig igår, för hon var så otroligt söt när hon kom – i rosa shorts, rosablommig tröja och små rosablommiga skor! 😀 Men jag får förhoppningsvis chansen nån annan dag. Lika retligt var det att jag totalt glömde bort att fota syster Nicole när hon satt och pärlade här igår. Vi babblar så himla mycket när vi träffas att jag glömmer bort allt annat.. haha! Men hon hittade i allafall lite pärlor som hon tyckte om i mina gömmor, och gjorde ett jättefint halsband som hon ska ha på sig på sin skolavslutning då dom ska ha hippie-tema. =))

 

Hur som helst – när Håkan åkt i väg vid halv sex-tiden – han tog hojen till jobbet idag i det härliga vädret – så gick jag faktiskt och lade mig igen, och fick sova i 1 1/2 timme till. Men sen var det kört, så nu sitter jag här och planerar dagen. Jag har en idé om en sak som jag tänkte göra, men eftersom jag tänkte överraska mamma med det, och jag vet att hon läser min blogg till morgonkaffet, så får jag vänta med att berätta om den saken. 😉

 

balkongen-sommar1

 

Det verkar i allafall bli absolut kanonväder idag, för man märker redan skillnad på temperaturen mot igår morse. Det är redan 15+ i skuggan och det får man väl säga lovar gott. =)) Så idag flyttar jag ut med datorn på balkongen och sitter där och bloggar. Det är verkligen ett sommartecken för mig när jag kan göra det. 😀

 

cutecolorsplantflower41

 

Men än är det lite för kyligt för det, så nu ska jag först ta med mig senaste ”Lantliv” ut tillsammans med kaffekoppen, och sätta mig och njuta en stund av morgonen. Klockan är inte så mycket än, så jag tar det lugnt en stund till.

 

Hoppas ni får en riktigt härlig lördag alla, med massa sol och värme!

Må så gott, och på återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Ett paradis på din balkong:)

 2. Cherlindrea säger:

  Monica: Tack! 😀 Jag älskar den verkligen! 😀
  Hoppas du får en riktigt underbar dag idag!
  Kramizar!

 3. säger:

  Goooood morgon… wow!
  Jag vill flytta in!!! pls…. 😀

 4. säger:

  Vulke finb logg du har 😀 Haft en bra dag krma kram ?

Kommentarer är stängda.