Allmänt

Bara Bus med Saphira! =))

barabus-saphira1

 

Tokungen Saphira på vår balkong igår. 😀

Det blev lite mörka kort eftersom solen inte riktigt kommit till balkongen ännu, men varmt var det och Saphira var på ett bushumör utan dess like. Jag har aldrig hört henne skratta så som hon gjorde igår. 😛 Finns det något mer smittande än en liten unge som kiknar av skratt?!! 😀

 

Nu är det 20+ i skuggan ute på balkongen och då har ändå inte solen nått ens i närheten av den sidan av huset ännu. =)) Det blåser lite, men när det är så varmt i luften så spelar det inte så stor roll. Och när solen gassar på fram emot eftermiddagen så är det bara en fördel, för då är det nästan outhärdligt varmt därute. Nästan… 😉 För min del kan det nog inte bli för varmt. =))

 

cutecolorsloverack1

 

Nu ska jag ta en liten prommis med lilleman och sen blir det en vilostund för oss innan solen kommer till oss. Hur mycket jag än vill ta vara på dagen och vädret så är jag bra trött efter gårdagen och en natt med kass sömn igen, så det är nog inte helt fel med en liten ”siesta” nu.

När jag vaknar ska jag ta hand om 1 kilo köttfärs som jag råkade tina upp i onödan och som måste fixas i dag, och sen ska jag gå ner till mamma en sväng så Loxy får springa en stund i hennes trädgård. Hon har ett par supersköna Baden baden-stolar där nere så jag tänkte utnyttja den ena. 😉

 

Må så gott alla och ha en fortsatt härlig dag!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...