Allmänt

Fredagsmys…

kompisar1

Hej hej därute alla!


Då var man på benen igen efter en liten eftermiddagsvila. Någon sömn blev det dock inte och det hade jag nog behövt nu. En timme eller så i allafall.  För ikväll hade jag inte tänkt slockna av allt för tidigt.
Håkan är på jobbet fortfarande, sitt andra pass. I morgon kommer han äntligen hem och sen är det bara ett dubbelpass kvar innan han går på semester! Tjoho! 😀 Och sen är det inte lång tid kvar innan vi åker upp till Härnösand! Jag ser fram emot det lika mycket varje år. Och längtar efter att få träffa Håkans underbara mor. Det är verkligen så himla synd att det är så lång väg att åka, annars hade vi helt klart varit där oftare. Men nu är det snart dags för den årliga sommarresan i allafall. 🙂


Ikväll ska jag däremot ha min egen goa mor här hemma på lite smörgåsar och te, och så en romantisk tjejfilm till det. Eller ja, romantisk i allafall.. *s* Vi tänkte att vi skulle kika på Presidenten och miss Wade som går på  8:an ikväll. Den sägs vara bra i allafall, vi får väl se. 🙂

Så vid sjutiden dyker mams upp och då ska jag först hjälpa henne att tona håret, och sen är det filmtajm. Men innan dess måste jag först hinna ut på en promenad med min lilla tjockis. Jag måste verkligen få ner honom i vikt, och nu är det bara motion som gäller. Det är bara inte helt enkelt att få till den saken under de här varma dagarna. Man får gå ut och gå under tidiga mornar och sena kvällar när det är lite svalare, det är enda sättet, annars får han ju värmeslag.


Jahapp, så ser min fredagskväll ut. Vad ska ni hitta på för kul då? Blir det hemmakväll eller utebus för eran del? 😀

Hoppas ni får en härlig kväll i allafall, vad ni än ska ha för er. =))

Må så gott och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ha en jättemysig kväll men dina älsklingar där hemma 🙂
    Kram Becka

  2. säger:

    okejokej tack för hjälpen (:

Kommentarer är stängda.