Allmänt

Soldyrkare – både matte och lilleman.. ;-)

lille2

Hej hej därute alla! 😀


Vilken underbar dag! =)) Otroligt varmt, otroligt soligt och otroligt skönt! Nu är det lite, lite disigt men det är inte mer än att man ändå kan sitta och sola på balkongen. Det bränner bara lite mindre… 😉

Lilleman ligger i en av balkongstolarna och njuter, solstollen. 😛


lille3

Han är verkligen helt knäpp när det gäller sol och värme. Han blir ju både trött och hängig i värmen men ändå envisas han med att ligga i solen hela tiden.  Jag försöker hålla honom i skuggan med jämna mellanrum men det är inte populärt. *s* Han har fått bada nu så då vill han ligga och torka i värmen såklart. Det är ju såå kallt att vara blöt… 😉


lille1


Men nu har jag byggt upp en liten hydda åt honom igen, så han får ligga i skuggan en stund. Det är ju ganska varmt där också om man säger så. =))

Själv sitter jag och njuter av värmen – med huvudet under parasollet. 😛 Jag ska snart ta en liten eftermiddagsvila tänkte jag, men har egentligen inte lust. Jag vill bara sitta här ute på balkongen och älska värmen! 😀  Men det är väl bäst att ta det lugnt för min del också, antar jag. Det kommer förhoppningsvis många fler soldagar! =))


Hoppas ni har en lika skön dag ni också.
Återkommer lite senare, nu ska jag hälla upp lite kall dricka och ta med mig ut i värmen. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    vad bloggar du med? blogg.se eller något annat?

  2. säger:

    Vilken soldyrkare:)

Kommentarer är stängda.