Allmänt

En regnig morgon…

pellis13

***

Hej där ute i regnet alla!

Jisses, vilken tokskur jag vaknade till i morse! Det lät verkligen som om himlens portar hade öppnat sig totalt! Men nu tror jag faktiskt att solen tittar fram lite, så det är verkligen skiftande väder om dagarna just nu.

Jag har snart ett nageljobb att börja pyssla med, så förmiddagen är bokad för min del. Resten av dagen också egentligen, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad än bara. Det står flera saker på måste-göra-listan, så jag får helt enkelt välja det mest viktiga. Jag skulle behöva handla också, men det får nog vänta tills maken är hemma med bilen.

Jag gillar att göra hemma-saker just nu. 🙂 Saker där man bara går och pysslar och kan göra annat samtidigt – till exempel lyssna på ljudbok. 😀 Jag har äntligen fått tag på en sak som jag varit på jakt efter i flera år, nämligen Sagan om Isfolket på ljudbok. Jag har läst serien så många gånger att jag märker att jag vet exakt vad uppläsaren ska säga i kommande mening hela tiden. Haha! Det är nästan onödigt att lyssna på dem, men nu var det så många år sedan jag läste dem, så jag kan inte låta bli. 🙂 Efter Isfolksserien, den är ju på 47 böcker så det lär ju ta sin lilla tid, så ska jag börja lyssna på Sagan om Belgarion och Sagan om Mallorea. Också två serier som jag velat få tag i på ljudbok. Så för tillfället har jag gått i bokkoma, i varje fall när jag är ensam hemma. 😛

Men denna förmiddagen hinner jag inte fördjupa mig i några böcker. Nu ska jag sätta igång nagelhörnan och sen är det nagelfix för hela slanten. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...