Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Torsdagskvällen på Borås nagelskola!

ver2

 

God kväll på er därute alla goa!

 

Då var man hemma igen, efter ännu en jätterolig kväll på nagelskolan. 😀 Det är faktiskt verkligen jätteroligt – varenda kväll – och det beror väl kanske på att man gör något som man verkligen vill göra och trivs med. Dessutom är det väldigt trevliga tjejer där nere, och sådant gör ju förstås mycket också. Jag var ordentligt trött när jag skulle åka hemifrån idag och även om jag såg fram emot kvällen så kände jag mig en smula..ja, off helt enkelt. Men helt plötsligt hade fyra timmar bara rusat förbi, med massa nagelarbete, prat och skratt. Vart tog min trötthet vägen liksom? *s*

 

Som jag skrev tidigare, så skulle min kompis Veronica följa med till skolan idag, för att vara nagelmodell. 😀 Vi skulle bygga naglar med hjälp av mallar i stället för tippar, och det var något hon velat prova på länge. Så det är vad vi har gjort ikväll. Veronica valde att ha glittriga naglar i orange och svart (som blev grönt när de blandades.. *s*) och eftersom hon även ville testa helt orange så blev det varannan nagel. Hehe! Men det blev riktigt coolt, och vi fick vår träning, Jessica och jag. 😀

Två andra elever från helgkursen var också där med kunder ikväll, och när jag var färdig med mina naglar, så gick jag runt en liten sväng med kameran. Så här kommer några foton från kvällen.

 

ver3

 

Jessica sätter fast mallarna på Veronica.

 

ver4

 

Det var ett riktigt terapiarbete att få de där på plats ordentligt. 😛

 

ver5

 

En av helgeleverna ( jag minns tyvärr inte vad hon hette) och hennes kund, som fick rosa glittriga tippar ikväll. 🙂

 

ver6

 

Martina, den andra tjejen från helgkursen, och hennes kund. 🙂

 

ver7

 

Vår instruktör Camilla som övervakar nagelbygget.

 

ver1

 

Ja, och så sist ut – Veronicas naglar förstås. 😀 Jag glömde dock att fota dem inne på skolan, så det blev några halvkassa bilder i bilen på parkeringen i stället. *s*

En riktigt mysig kväll har det varit, som vanligt. Och tack Veronica, för att du ställde upp som försökskanin åt Jessica och mig. 😉

 

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att jag får sova i natt. I morgon ska vi hålla på med dekorationer, och det ska ju bara bli såå kul! 😀 (fast det säger jag ju om allt..haha)

 

Ha en fortsatt fin kväll nu alla, och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Veronicas naglar blev fina!

Kommentarer är stängda.