Allmänt

Det har varit en lång dag…

kvallsmys1

 

God kväll på er alla goa vänner, familj och övriga läsare. 🙂

 

Klockan är halv tio och det är precis reklampaus i Criminal minds. För en stund sedan ringde min kära mor ifrån sjukhuset och berättade att även den andra operationen idag har gått bra. Hon har fått en dräneringsslang som kommer att få sitta där ett tag, och i natt blir hon kvar på lasarettet för observation, kanske till och med i morgon natt – det återstår att se. Ikväll skulle hon i allafall ta det lugnt och bara slappa efter en lång, jobbig dag. Jag hoppas hon får sova i natt, för det behöver hon verkligen.

 

Men nu har jag kikat klart på Criminal minds, så nu är det sängdags för min del. Jag är helt slut, både efter den här dagen med många långa timmars väntan och efter flera dygn utan ordentlig sömn. I morgon är det en ny dag, antingen uppe på sjukhuset eller med mamma här hemma hos oss att pyssla om. Oavsett vad det blir så är allt lättare bara man är utvilad.

Hoppas ni har en mysig kväll där ute och att ni får en god natt när det är dags.

Må så gott alla, och på återseende i morgon bitti igen!

 

tavlingsumo21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Seppo säger:

  Roligt höra att din Mammas operationer gick bra. Hälsa henne och Håkan. Ha det Gött 🙂
  Seppo & Merja

 2. Låter bra att de inte stressar hem henne.

 3. Cherlindrea säger:

  Seppo & Merja: Tack så mycket båda två. Båda hälsar tillbaka. Må så gott så ses vi.
  Kram//Indra

Kommentarer är stängda.