Allmänt Personligt

Ännu en operation för mamma ikväll…

mamma-ram4

 

Min fina älskade mamma!  beauty6_heart1😀

 

God eftermiddag på er alla!

 

Jaha, då var klockan fem och det är redan helt mörkt ute. Jag har tillbringat en stor del av dagen i vardagsrummet där jag har försökt att få mig lite vila, men jag kan inte sova idag. Håkan däremot, fick sig lite välförtjänst sömn inne i sovrummet. Jag ville inte gärna lägga mig i sängen idag, eftersom jag bara springer upp och ner och stör både folk och fä hela tiden.

 

Jag har dock äntligen fått det efterlängtade samtalet ifrån sjukhuset. Mamma ringde för en stund sedan, många timmar senare än vad vi hade räknat med, och kunde berätta att hon legat på uppvaket nästan hela dagen. Själva operationen hade gått bra, allt var borta enligt läkaren, och hon mådde bra när hon vaknade.

Så hon fick lite att äta och låg sedan kvar en stund för att hämta sig. Då upptäcker dom att hon fått en blödning i bröstet och armhålan efter operationen, något som tydligen inte är helt ovanligt. Men det betyder ytterligare en operation redan ikväll, och eftersom hon hade hunnit äta så måste dom få ur henne det. Stackars mamma! Det var nog det som gjorde henne mest nervös tror jag. 🙁 
Men annars var hon inte sådär jättenervös nu ikväll tyckte jag. Hon var mest frustrerad, över att allt egentligen skulle varit över och klart nu, om inte det här nya skulle inträffa.

Nu bör hon i allafall ligga på op-bordet enligt mina beräkningar, så nu går man åter igen och väntar på besked. Jag hoppas verkligen att hon ringer ikväll så att hon inte är för trött, för jag kommer inte sova gott i natt om jag inte vet hur allt har gått. Jag kommer inte sova alls, om sanningen ska fram.

Jag har pratat med alla mina tre syskon så nu vet dom hur allt har gått under dagen.

Vi har precis ätit middag här och det blev en grymt god ugnspannkaka! 🙂 Den kommer jag definitivt att göra fler gånger. Men jag kunde inte låta bli att fundera över vad man kan äta mer till, förutom råkost och lingonsylt. Det känns lite torftligt, hur gott det än är. Finns det något annat som passar till tror ni?

Nehepp, nu ska jag ta vovvarna på en liten prommis i snön och så får Håkan passa telefonerna under tiden. Hoppas, hoppas att det har kommit ett telefonsamtal när jag kommer tillbaka så vi slipper gå och undra mer idag.

 

Ha det så jättebra ikväll alla, och på återseende!

 

tavlingsumo21

  

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej vännen,

    Vill bara ge en tanke till dig och din mamma. Jag hoppas verklien att allt har gått bra och att allt löser sig framåt.

    Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.