Allmänt

Nya kläder från Cellbes.se

cellbesnytt01

Hej igen! 😉

Ägnar min ofrivilliga vakna kväll åt att kika runt lite på olika klädsajter. Jag är sugen på att köpa lite nytt men vet inte riktigt om jag ska göra det eller vänta tills det är dags för vårkläder. Det känns lite småtrist att köpa ännu mer vinterkläder nu tycker jag, men trots allt är det ju faktiskt en hel del kvar av vintern fortfarande.

Men jag behöver en del nya baskläder också, som funkar både vinter och sommar, så jag får väl satsa på det till att börja med

***

.

Bara några dagar före jul så beställde jag tre plagg ifrån Cellbes.se. Jag trodde aldrig dom skulle komma fram i tid till julafton, det var ingenting jag ens förväntade mig, jag var för sent ute med min beställning. Men döm om min förvåning när avin låg i brevlådan på lördagen två dagar före julafton. 😀 Jag visste inte om att posten delades ut då i stället eftersom den inte skulle delas ut på måndagen, så jag blev tokglad! Hjärtat åkte och hämtade ut det åt mig och jag blev sjukt nöjd med alla tre plaggen och den supersnabba leveransen.

***

cellbesnytt04

***

Den här lila klänningen, som synes den i mitten på översta bilden, hade jag på mig på nyårsafton tillsammans med svarta leggings och nytt halsband och armband. (kommer bild på dem senare). Den var tunnare än jag trodde men otroligt skön och sitter jättesnyggt! Den fanns i tre färger – lila, rött och svart – och jag är otroligt sugen på att beställa hem även den svarta. För det här är en sån där klänning som funkar både vinter som sommar, speciellt den svarta tycker jag.

***

cellbesnytt02

***

Det är extrapris på dem nu, så egentligen är det inget att fundera på. Finns de kvar i min storlek så ska en sån här klickas hem ikväll. 🙂

Förutom den här så är jag sugen på en annan klänning, eller rättare sagt – hela outfiten som visas i katalogen. Jag tyckte både klänningen, jackan och ”underkjolen” är jättefina!

***

cellbesnytt03

***

Den där schalen med bollarna hade jag tänkt beställa redan första omgången men den fanns bara kvar i grönt, inte min färg tyvärr. Så jag letar vidare efter något liknande. Tyckte som sagt att hela den här outfiten var riktigt snygg! Och jag gillar hela den här klädserien som Cellbes har nu, den romantiska stilen med spetsar och volanger – lite Odd Molly-inspirerat typ. 🙂

Så i klädpaketet före jul kom även tunikan i översta bilden, och den bar jag på julafton med ett nytt halsband till. Jag har ingen närbild på halsbandet men det syns på kortet jag lade upp på julafton – här kommer det igen – och här ser man ju även lite av kläderna upptill. Tunikan var underbar! Även denna lite tunnare än väntat i materialet men otroligt bekväm och med ett ursnyggt fall.

***

loxyme2

***

Det tredje plagget var den grå klänningen längst upp till vänster. Jag bar den faktiskt första gången i dag när jag var en tur ner till Borås nagelskola och inhandlade material, men på julafton lånade jag ut den till min mor som var jättefin i den! 😀 Materialet är som en slags tunnare ”collegetröjeklänning” som jag skulle ha kallat det förr. Idag vet jag faktiskt inte vad det heter, men den känns lite mer vardaglig pga tyget, även om spetsarna och broderiet (som inte syns här) gör den lite ”finare”. Den funkar både till vardag och mindre fest tycker jag. 🙂

***

Jahapp, nu har jag babblat färdigt om mina klädtankar – tror jag.. 😉 Vad har jag kommit fram till då..? Jag ska i allafall beställa den där klänningen i svart om den finns i min storlek, den ligger bara på 199:- nu när den reas ut. Som hittat! 😛 De andra två plaggen jag köpte har jag inte hittat igen så de är nog slut gissar jag.

***

Edit: Jag tror knappt det är sant! *skratt* Jag gick in för att beställa den svarta klänningen på Cellbes, (den fanns kvar i min storlek), men surfade runt lite först och kikade om jag skulle hitta något mer samtidigt. Jag hittar ett set med fina sängkläder när jag väl ska klicka hem klänningen så har den tagit slut – medans jag satt där och slösurfade! Usch, så arg jag blir på mig själv! Haha! Som straff så ska jag baskemig inte få några sängkläder heller! 😛

***

Ha nu en fortsatt fin kväll och en god natt alla!

På återseende i morgon – och den här gången blir det inte tidigare. Tror jag.. 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...