Allmänt

Sitter här och ugglar…

ugglar1

 

Hej där ute i natten alla!

 

Var bara tvungen att sätta mig vid datorn och försöka slå i hjäl lite tid denna långdragna natt som aldrig verkar ta slut… Jag har verkligen gjort mitt bästa med att inte springa upp och ner utan snällt ligga kvar i min säng för att få den där behövliga vilan. Men nu när jag väl väl klev upp en stund och tittade på klockan, fullkomligt övertygad om att den borde närma sig tidig morgon och att gryningen  snart borde vara här – då är klockhelsiket bara drygt 02!?! Det känns som jag har sovit av och till i flera timmar! Drömt en massa skumt har jag gjort också, något jag inte ska tråka ut er med att berätta här. *s* Men värre är väl att även Håkan verkar ha haft en aktiv drömnatt och knappt legat stilla en minut åt gången sedan han somnade. Eller om han har värk i benet kanske. Det kan vara det som tränger igenom sömnen också och gör så han flänger runt som han gör. Men just nu sover han i allafall. Det hör jag (och förmodligen närmsta grannarna också..*s*)

 

Jahapp! Det här var ju lika roligt att läsa som några irrationella drömmar. *skratt* Men ibland måste man bara skriva av sig lite frustration, och just nu känner jag mig frustrerad å det grövsta. Jag ska strax gå och lägga mig igen, men jag ”känner” att den här natten kommer att fortsätta precis som den börjat. Inte känner på mig, utan jag är så van vid ”sömnlöshetetskänslorna” så jag vet när det blir en sån natt.

Vi får väl se om jag tittar in en sväng lite senare igen ifall natten blir för lång. Tänkte jag skulle visa er en bild på mitt absoluta favoritlack lite senare. 😀  O.P.I. såklart, som jag lackade mina egna naglar med ikväll, och sedan gjorde lite vårfina med några enkla nageldekorationer. Men det kommer eventuellt senare i natt om jag fortsättningsvis inte kan sova, eller i möjligtvis i morgon. 🙂

 

god-natt

Sov nu gott alla som inte lyckats slumra till än, och även ni andra förstås. 😀

På återseende i morgon bitti.. (eller kanske om nån timme igen..det återstår att se..*s*)

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. hoppas det gick bättre att sova när du gått till sängs igen. kram

Kommentarer är stängda.