Allmänt

En mulen torsdagsmorgon…

ekorremorgon1

 

God morgon på er alla!

 

En mulen morgon idag, men det börjar anas lite blå sprickor i molnen så vi kanske har tur med lite bättre väder framåt dagen. 😀 Håkan åkte till jobbet vid halvsex i morse och då var det bara 4 grader ute. Hua! Lite varmare mornar vill man nog ha nu.

Idag ska jag storstäda här hemma. Jag får se hur mycket jag hinner med idag, men planerna är en riktig vårstädning. Fönstren får min kära sambo ta hand om när han är hemma, men resten tänkte jag få gjort nu. Jag har införskaffat ett gäng olika rengöringsmedel så det är bara att sätta igång. 😀

Men först av allt ska jag dricka upp mitt morgonkaffe, ta ut lilleman på hans morgontur och servera frukost till grabbarna här hemma. 🙂

Ha en jättefin torsdag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...