Allmänt Naglar

Vit ”vägg” i nagelhörnan…

nailroom1

 

God kväll på er alla!

 

Vilken fullkomligt underbar dag det har varit idag! 😀 Solen tittade fram till slut, även om det varit molnigt av och till också. Dock har det varit uppåt 20 plusgrader idag och promenaderna ute med lilleman har varit lika ljuvliga för oss båda. Han älskar verkligen värmen och det härliga vädret. 😀 Vi tog bland annat en tur med mamma och Elliot, och passade på att knipa en och annan liten björkkvist, så nu ska jag dekorera ett försenat påskris i morgon tänkte jag. 😛

 

Förövrigt har jag röjt och fixat i arbetsrummet idag, för att få en så funktionell nagelhörna som möjligt. Bland annat har jag delat av rummet med vita draperier som ser riktigt fräscht ut tycker jag. Dessutom har jag slängt säkert två ton gamla tidningar som tog upp halva rummet. Idag har jag varit riktigt produktiv. Hehe! Dessutom har jag lyssnat på nästan en hel ljudbok genom Storytel under tiden som jag har hållt på med allt det här. Genom dina ögon av Stephenie Meyer, samma författare som till Twilightböckerna. Vanligtvis brukar jag lyssna via mobilen, men idag har jag kört det genom datorn i stället.

Nu ska jag i allafall sätta på en kopp te och slöglo lite på tv innan det är dags för sängen för min del. I morgon har jag ett nageljobb, ett återbesök, på förmiddagen och då ska vi dricka kaffe och mumsa på mina havrebollar som jag bakat ikväll. 😉

Ha en jättefin kväll alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Så fint det blir! Glad påsk!

Kommentarer är stängda.