Allmänt

Vitt – för Jungfru våren

Det var några dagar sen jag uppdaterade bloggen, och det beror på att jag har legat som en annan strandad val i sängen med migrän, som vanligt!

Tyvärr är man ju så himla dum att man ändå inte kan låta bli att sätta sig vid datorn och kolla det viktigaste, och hur smart är det på en skala? Huvudvärk, yrsel och märkliga blixtar framför ögonen och så sitta och glo på en flimrande skärm! smiley

Nåväl, nu verkar det vara över för den här gången. Nu är det bara sisådär en 4-5 sömnlösa nätter som man ska försöka ta igen. Och gärna för mig! Efter att ha läst väderprognosen på Aftonbladet idag, för de närmaste dagarna, så kan jag likaväl gå i ide. ”…kylan på väg tillbaka, regn och till och med snö på vissa håll, storm och så den ”trevliga” nyheten att våren, som man fått njuta av nu, har kommit av sig och att ”Vintern slår tillbaka!!”

Superkul!!!

Så jag tänker bosätta mig i sängen ett par dagar, och bara sticka upp näsan från täcket när hundstackarn måste ut. Han kommer förmodligen att deppa ihjäl sig, stackarn, så glad som han har varit över det vackra vädret.

Möjligtvis kan jag göra ett undantag för datorn också. Hoppar man över den ett par dagar, så tar det lika många dagar till, att gå igenom och beta av allt som har hänt under frånvaron. Nejdå, jag är inte ett dugg internet-beroende. smiley

Dock, min nya vackra bukett med vita tulpaner står i allafall på bordet och sprider underbara vårdofter. Man får väl försöka skapa våren här inne istället, när den vägrar att komma utomhus.

Men med tanke på väderbakslaget, så borde jag kanske ha köpt svarta tulpaner istället… smiley

 

//Indra – undrar om våren nånsin kommer…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...