Allmänt

Min underbara brorsdotter!

I dag fick jag verkligen finbesök. smiley Mitt i mitt storkrig med broderimaskinen så ringer det på dörren, och in kommer min bror och hans drygt 2-åriga dotter Evelyn. Vi har inte träffats på ett bra tag, så det var en ljuvlig överraskning! Det första Evve lade beslag på, var ballongerna som fortfarande hängde i hallen efter Loxy’s födelsedag. Ingen kunde vara gladare än jag, för jag har inte haft hjärta att stå och sticka hål på dom, och hur knökar man ner typ 15 ballonger i en soppåse? smiley Mamma Linda var mindre road när hon kom lite senare och såg ballongskörden. Nu är sopproblemet hennes.. smiley

Men så hade jag ju en liten present liggandes till Evve också. Hon har redan blivit en riktigt medveten liten dam som älskar att klä upp sig och kamma sig framför spegeln. Så vad var mer självklart än att köpa lite prinsess-smycken till henne.

Och dom föll i god jord! smiley

Evve är så van vid att stå framför kameran, eftersom vi har jagat henne med kameror sen hon var typ ett äpple hög, att hon poserar så fort man tar fram den ur fodralet. smiley

Efter en stund gick brorsan ner för att möta Linda, så Evve och jag kikade på Snövit & de sju dvärgarna, käkade lite glass och satt sen och trädde halsband av färgglada plastpärlor, som efter ungefär fem minuter låg utspridda över halva lägenheten. smiley

Men det var en helt underbar stund med min lilla älva, och lägenheten kändes ytterst tyst och öde när hon hade gått och livet återgick till det normala, lugna igen.

Hon är verkligen något av det charmigaste man kan tänka sig! smiley

 

//Indra – Tokförälskad i Prinsessan Evelyn

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...