Allmänt

Dagens inköp – hundtäcken

Ja, som jag skrev i förra inlägget, så blev ju inte vår Göteborgsresa precis vad vi hade tänkt oss. Och som jag också nämnde så tog vi ju svängen förbi Rusta för att leta resväskor. Dom måste vara väldigt populära de där väskorna, eller också har dom aldrig funnits. För även i Kållered lyste de med sin frånvaro! Däremot hittade jag ju en hel del annat kul. Naturligtvis!

Bland annat de här fina täckena till Loxy, i fuskmocka och fodrade med gosig teddy. I vanlig ordning kunde jag ju inte bestämma mig för om han ska få vara vanlig kille i blått eller få visa sin otroliga manlighet i rosa. smiley Det blev ett av varje… smiley

Men Rusta har faktiskt en hel del kul grejer till bra priser. Top Dog-kollektionen är helt okej. Jag köpte tidigare den rosa-bruna bädden och matchande matskålsunderlägg. Även väskan införskaffades, också matchande de andra sakerna. Riktigt snygga faktiskt, och priserna är ju mer än överkomliga.

I går hittade jag lite annat som gärna skulle kunna få flytta in hos mig. Men då var jag lite mer inne på saker till katterna.

Den rosa fodertunnan är ju bara så charmig, men alldeles för stor för Loxy’s ynkliga foderkonsumtion. Jag skulle ju få köpa käk för ett år om jag skulle lyckas fylla upp den där. Tyvärr är den nog lite för stor för katternas fodermängd också. Dom är visserligen tre, men såå mycket äter dom dock inte. (ingen som har nåt förslag på nåt annat man kan använda den till?) smiley

En ursöt kombinerad kattgömma & klöspelare hade dom också, rosa förstås och formad som ett hjärta. Och då är ju den gosiga rosa bädden given så att Loxy kanske får ha någon av sina bäddar i fred nångång. Jag är övertygad om att katterna skulle älska den. Särskilt om dom luras att tro att det är Loxy’s från början. smiley

Men igår blev det bara täckena. Tiden var en smula för knapp för några längre shoppingutsvävanden. Men det är inte dumt att hålla ett öga på Rustas webbutik. Jag hittar ofta grejer där, som jag inte hade en aning om att butikerna fått in. Då är det bara att ta sig en tur dit och hoppas på att dom verkligen har fått in dem också. (Grämer mig fortfarande över de där resväskorna)

Men idag blir det ingen shopping. Jag ska ägna dagen åt att umgås med min motsträviga broderimaskin. Någon gång ska man väl för 17 lära sig hur den fungerar. Det är såå himla frustrerande att ha en sån där supermaskin som kostat multum och kan typ allt, men själv lyckas man knappt få en raksöm ur den. I dag är dagen då jag ska vinna! smiley smiley

Ha en skön söndag, och ni här nere i mina trakter; Njut av det ständigt närvarande ösregnet.. snön försvinner ju. smiley

 

//Indra – Laddad för symaskinskrig!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...