Vardagsbetraktelser

Göteborgsresan

Det är inte alltid saker och ting blir som man har tänkt sig!

För en gångs skull verkade allting stämma perfekt! Chihuahuaträff i Delsjön utlystes, och eftersom både Lotta och jag velat åka dit länge, så bestämde vi oss för att haka på den här gången. Migrän hade jag precis haft, massa trevligt folk från Chiforum anmälde sitt intresse, vädergudarna utlovade kanonväder och sambon skulle till Göteborg med en kompis, så det var ju bara för Lotta och mig att hänga på och bli dumpade vid Delsjön på vägen med vovvarna. Perfekt!

Ja, eller hur?!?! smiley

Eftersom alla skulle mötas klockan 14 och butiken sambon skulle till stängde samma tid, så åkte vi lite tidigare för att hinna med hans ärende först. Och en himla tur var väl det! Hade han släppt av oss , som det var tänkt från början, vid den delen av Delsjön där vi trodde träffen skulle vara, så hade Lotta och jag fått snurra runt och frysa ihjäl flera gånger om innan vi blivit upplockade igen. Vi tog svängen förbi Rusta i Kållered också, eftersom jag ville se om resväskorna som var slut i Borås, kanske fanns kvar i Gbg, så vi var några minuter försenade när vi körde in på, vad vi trodde, var mötesparkeringen. Dock inte så försenade att folk redan skulle ha kunnat ge sig av.

För att göra en lång, frustrerande historia kort, så lyckades vi nog med allt, från att knalla omkring i helt fel skog, utforska de flesta enkelriktade gatorna i området, fastna i bilköer efter en precis avslutad fotbollsmatch och konstatera att vädergudarna hade ljugit..IGEN!

Till sist fick vi klart för oss att vi helt enkelt var på fel ställe, och även vart vi borde vara istället. Men då hade tiden gått och regnet strilade, så vi tröstade oss med lite käk på Burger King innan vi satte oss i bilen för hemfärden mot Borås. Vilken jättelyckad chiträff för oss, eller hur?!

Men jag tyckte faktiskt mest synd om Lotta. smiley Hon hade ju faktiskt tagit sig med nästan en timmes bussresa in till Borås för att åka vidare med oss till Göteborg. Då känner man sig en smula klumpig som inte kunde hitta rätt. smiley

Men som man säger; Bättre lycka nästa gång..och nästa gång vet vi ju i varjefall vart vi ska, så vi slipper utforska halva Delsjö-området. smiley

 

//Indra – specialist på Delsjö-geografi

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...