Vardagsbetraktelser

Underbar promenad med Loxy!

loxyleaf2

Vi har precis varit ute på en underbar långpromenad, Loxy och jag. smiley Men fickorna fulla av små godisbitar så har vi gått omkring både i skogen och på små mysiga villa- och radhusvägar och busat, lekt och tränat uppmärksamhet på matte så att folk kanske någon gång ska slippa bli totalt utskällda så fort dom kommer inom synhåll för min lilla vaktvavva. *s*

Men vi har också provat på lite roliga lekar i skogen som Loxy aldrig har fått gjort förut, och som jag tror kan stärka hans självförtroende lite. Han är lite försiktig när det gäller att hoppa upp på stenbumlingar, stockar och liknande och trots att jag brukar säga att han skulle dansa på lina till månen för lite godis så vägrade han faktiskt trots godis i början. Men med lite lock och pock och massor av beröm och uppmuntrande tillrop (hoppas verkligen ingen såg eller hörde mig…haha) så tog han sig upp på både stock och sten. smiley Och efter det tryckte jag fast små godisbitar i barken på trädstammar som han fick leta efter, något han tyckte var absolut tokroligt. Jag höll knappt på att få honom därifrån och sen skulle han dyka på vartenda stackars träd vi gick förbi. *skratt*

Vi avslutade långpromenaden med en stunds fritt bus med Elliot i mammas trädgård innan vi gick hem för att äta middag, och nu är lilleman helt slut. Och jag med för den delen… smiley Snacka om noll kondition! Haha!

Jag tog inte med mig kameran ut på den här prommisen, för den var enbart Loxy’s och då ville jag ägna mig bara åt honom. Men här är i allafall kollage nummer 2 som jag gjorde i natt. Det kommer ett till – det sista – lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...