Vardagsbetraktelser

Sill och färskpotatis under parasollet…

sillunch1

En riktigt mysig middag fick vi på balkongen, Håkan & jag idag, med sill, färskpotatis, gräddfil & gräslök. Det blev en lätt och tidig middag, eftersom Håkan skulle iväg på grillfest med grabbarna och hade lovat att dyka upp tidigt hos Otto för att hjälpa till. Det är så kallat ”frufritt” hos Otto ikväll. *skratt* Fjollor! Haha! Nej, skämt åsido.smiley Dom brukar få riktigt roligt när dom kör dom där killkvällarna, så det blir säkert kul.

 

 

 

 

 

sillunch2

Själv ska jag sitta och softa på balkongen med datorn, kanske ta ett glas vin och bara koppla av. Håkan kommer säkert inte bli sen, för i morgon är en mc-tur bestämd till klockan 12, så då är det bäst att han är fit for fight. smiley

Det har varit en helt fantastisk dag, och den är inte slut än. Jag har dock fått gömma mig en hel del bakom både parasoll och solglasögon, och när vi skulle äta kom Håkan sättandes med en av mina solhattar också. Men han har ju rätt, hellre det än att få migrän och bli sängliggandes i flera dagar. Vi har fortfarande stekhett ute på balkongen och kommer att ha sol där ändå tills den går ner bakom grantopparna vid 20-tiden. Tack o lov för parasollet! Även om jag älskar värme, så kan det bli i mesta laget. Vid åtta hoppas jag även att grannarna är klara med sitt trägolv till balkongen under oss. Dom har hållt på och sågat, hamrat och spikat konstant sedan lunchtid nu, och det börjar bli en smula jobbigt att lyssna på.

Nu ska jag fixa klart mina naglar som jag började med för flera timmar sen. Det har kommit saker i mellan hela tiden. *s* Starkt rosa fick dom bli den här gången. En glad och somrig färg. smiley

Ha en skön kväll i värmen så ”ses” vi senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...