Allmänt

Dagens Vill Ha – Victoria’s Secret Pink – Sommar!

vskollage4

Sådana här varma och härliga sommardagar så upptäcker jag alltid att jag har alldeles för lite bekväma kläder. Jag är urdålig på att köpa typ, ja ni ser! Jag vet inte ens vad dom heter nu för tiden. smiley Joggingdress hette det när jag använde såna mer i allafall, nångång på 80-talet typ. *s* Men jag skulle verkligen vilja ha lite mysiga, bekväma kläder att ha hemma, när jag går ut med hunden, går ner till mamma eller liknande. Alltså, inte sambons gamla avlagda trasiga t-shirt som kanske är underbar att dra omkring i inne. Man ska kunna visa sig lite i dem också. 🙂

Jag hittade lite grejer på Victoria’s Secret som jag fastnade för. Mycket rosa naturligtvis. smiley Men mycket av det är också ifrån deras serie ”Pink”. Väldigt mycket av det är det också rea på, så priserna är klart överkomliga. Här ovan, bilden till vänster: En hoodtröja med rosa hjärtan, $44.50 och ett par rosarutiga byxor, $34.50. Kläderna på mittenbilden hittade jag ironiskt nog inget pris på, jag ska kolla det lite noggrannare. Bilden till höger: Randiga shorts i två rosa nyanser, $34.50.

vskollage2

 

 

 

Lite härliga ”joggingdressar”. smiley Längst till vänster: överdel $54.50 och byxor $68, mittenbilden och bilden till höger: tröja $34.50 & byxor $38.50.

 

 

 

 

 

vskollage3

 

Lite blandat potpurri. smiley Rosa top $24.50, bikini; $18 för överdel och $21 för nederdel, randigt set i vitt och rosa; $16.

Det randiga setet är jag helt förälskad i. smiley Jag har faktiskt några liknande set som jag älskar, dock inte långärmade, utan med linne eller t-shirt som överdel. Men den här är ju bara så mysig!

 

 

 

 

 

vskollage1

 

Lite snygga Me-like-prylar.. smiley

Ett litet axplock utav allt toksnyggt man kan hitta på VS. Jag ska försöka välja nån av de där…joggingdresserna..?? och klicka hem den tror jag. Jag behöver verkligen nåt bekvämt att dra omkring i här hemma. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...