Allmänt

Gårdagens inköp från Haléns!

clothes4

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så gjorde jag några klipp på Haléns lagerbutik på Getängsvägen igår. 😀 Inga supergrejer kanske men däremot saker som jag verkligen både behövde och har kikat på tidigare.

clothes1

Dels hittade jag denna söta och härligt rosa morgonrock i kort modell med volanger på ärmar och i nederkant. Den här morgonrocken har jag tittat på flera gånger i katalogen, men det har bara inte blivit av att jag skickat efter den. När jag hittade den på Haléns lagerbutik nu, så fanns det en enda kvar. Lite för stor för mig egentligen, men när det gäller ett sånt plagg som en morgonrock så tycker jag inte det spelar så stor roll. Särskilt inte när den kostade 39:-. 😀

clothes2

Plagg nummer två är en topp med trekvartsärm som jag tycker så mycket om. Och dessutom är ärmarna uppsatta på sidorna, precis likadant som på en av mina favvotröjor från Gina Tricot som jag köpte i somras. Jag var lite osäker på hur den skulle se ut på, eftersom jag inte hade varesig ork eller lust att prova den i butiken. Men jag tog den ändå, och den satt helt perfekt! 😀 Jag är så glad att jag chansade. Men det var ingen megachansning precis, inte kostnadsmässigt i allafall. 😛  29:- kostade denna. =))

clothes3

Tredje klippet jag gjorde i går var dessa jazzbyxor/joggingbyxor eller vad man nu ska kalla dem. De är lite blanka i materialet på utsidan, men mjukare inuti. Svarta med rosa revärer på sidorna. Även här fanns bara ett enda par kvar, och dessutom exakt min storlek. 😀  Jag fick hålla hårt i dem för många frågade vart jag hade hittat dem. *skratt* Och jag förstår dem, för de var verkligen värda priset – 29:- för dessa också. 😀

Så för 1oo pix så fick jag dessa tre plaggen i går, och det får man ju ändå kalla ett riktigt klipp. 50%-rean har pågått ett bra tag nu, så det är förstås väldigt utplockat. Men är man riktigt envis och metodisk och går igenom alla klädhängare och lådor, så kan man säkert hitta saker där fortfarande. Ett litet tips för alla i Borås med omnejd.

Jag kan ju tillägga att morgonrocken är otroligt mysig och skön, och den kommer definitivt att bli ett favoritplagg för mig i vinter.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...