Allmänt

Vintermorgon i bilder…

vintermorgon1

Här kommer några av fotona jag tog i morse. Jag älskar verkligen den där blå tonen som ligger över allting vid den tiden på morgonen, och vintertid när snön ligger så är det ännu mer markant än annars. Det var så oerhört stilla ute. Vanligtvis brukar man höra trafikbruset väldig tydligt ifrån R40, men vinden måste ha legat på åt andra hållet, för jag hörde nästan ingenting. Det kändes som om allt omkring mig sov, som om det bara var jag i hela världen som var vaken.

vintermorgon2

vintermorgon3

Den här ljuvliga utsikten har vi förmånen att få beundra varenda morgon och hela dagarna. Jag skulle inte kunna bo mer perfekt, i en modern lägenhet i lantligt läge, bara några minuter från stans centrum.

vintermorgon4

Och sist ut, som en liten bonus. smiley Jag kunde inte låta bli att fota lite till när jag drack mitt kaffe. Samma utsikt, men nu med solen över trädtopparna. Jag önskar verkligen att jag kunde förmedla även känslan och ljuden, från att ha stått där på balkongen med kameran i den djupblå morgonen, i absolut tystnad till att nu titta ut över en klarblå himmel och strålande sol och med fågelkvitter så det nästan slår lock för öronen. Det är sådana här dagar som man verkligen inser hur fantastiskt livet faktiskt är. När man ser det lilla, som egentligen är så stort och inser vilken livskvalitet det är.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...