Allmänt

En trött söndagsmorgon…

lillisenmin1

 

God morgon på er därute alla!

 

Det är ju fortfarande ganska tidigt för att vara söndagsmorgon, men nu förmodar jag att jag inte är helt ensam vaken längre. 😉

Håkan har som sagt åkt till Såtenäs på ytterligare ett jobbpass och själv har jag slöat lite här på morgonen, allt för att få mig lite vila i allafall. Loxy har inte vaknat än, eller ja – han har vaknat men somnat om igen. Och han är inte riktigt bra idag heller. Det verkar onekeligen som om han har fått en smäll över ögat för han verkar ha ont där. Men han har sovit lugnt hela natten och jag hoppas så att det blir bättre idag. Håkan tyckte att han såg lite piggare ut redan i går kväll, lite piggare i blicken bland annat, och jag hoppas innerligt att han har rätt. Det är hemskt när man ser att han har problem och inte kunna göra något åt det. Hur som helst så blir det en ytterst lugn dag idag, först och främst för Loxy’s skull så han får återhämta sig. Men även för min egen. Jag var ju toktrött igår och borde ha brunnit ner som en fackla, men icke! En vaken natt har det varit så jag känner mig nästan lika trött idag som jag gjorde i går. Men förhoppningsvis kommer jag igång lite här om en stund ändå. Extraresurserna brukar sätta in nångång fram emot 10-tiden. 😉

 

Men nu ska jag ta och diska lite här, och har inte Loxy vaknat när jag är klar så måste jag väcka honom och se hur han mår.

Håll tummarna för att min lilla älskling mår bättre idag!

 

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. veronica säger:

  Visst e det konstigt att man kan vara dyngtrött och ändå inte å sova,jag lade mej vid halv 2 och halv 4 var jag uppe igen.pigg eller nä men det gick bara inte att somna om.
  hoppas loxy mår bättre idag.
  det tar lite längre tid att skriva på datorn men annars går det bara bra med mina vackra naglar.
  kram veronica

 2. säger:

  Men jösses så söt!!!!!!!

  Tusen tack för dina uppmuntrande ord!

  Ha en finfin vecka
  Kram

  Flisan

Kommentarer är stängda.