Allmänt

Nallenatti… :-)

nalle31

 

God kväll på er!

 

Kikar bara in en snabbis och säger god natt till er alla!
Det har varit en jobbig dag med lilleman som varit dålig och själv har jag varit toktrött efter den dåliga natten. Men jag har inte vågat somna eftersom jag velat ha koll på Loxy, så jag har stått i köket och bakat den ena grejen efter den andra – mer eller mindre för att hålla mig vaken. *s* Lätta saker som jag inte behöver tänka så mycket över.

Men nu orkar jag bara inte hålla ögonen öppna längre. Loxy verkar må lite bättre, han blir mer och mer sig själv igen, så nu ger jag upp för ikväll och tar med mig min lilla skatt in i sovrummet och kryper i säng.

Hoppas ni har haft en fin söndag alla!
På återseende i morgon, förhoppningsvis lite piggare då. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Stackars liten..

 2. säger:

  Hej vännen,

  Här har det hänt mycket som vanligt.
  Hur är det med lilla gull ungen?? Har han blivit något bättre? Det gör så ont i mig när jag läser att han inte mår bra.

  Vilket fint resultat med gelebygget!!! Du är kanon duktig, en viss skillnad måste det ändå vara från nail-trainer till en riktig hand.

  Krya på lilla Loxy så hoppas jag att han blir bättre inom kort.

  Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.