Allmänt

Hundbäddar

Jag har kikat runt lite på alla härliga djurbutiker på nätet, och det är inte klokt vad mycket toksöta hundsängar det finns. Allt i från gulliga till lyxiga. Det är ju synd att jag redan har typ en bädd i varje hörn här hemma. smiley *s* Håkan har satt ett ultimatum när det gäller nya inköp; En ny grej in, två ut! smiley Ruskigt hårt, tycker nu jag förstås. Vad gör man då? Den klassiska kvinnoursäkten; Nej, men den där har vi haft lääänge, det vet du väl.. smiley

Nu har jag ju en liten grabb här hemma, och tyvärr är ju katterna pojkar allihopa också, så jag kan liksom inte försvara ett inköp av någon av de ovanstående bäddarna. Fast i och för sig så bryr jag mig inte om det där med färger. Loxy, stackarn, får gå med rosa halsband och söta värmande tröjor i mellanåt, men jag tvivlar ju starkt på att han bryr sig. smiley Men visst är det ursött med ljusblått också.

Vissa av dem, speciellt Puppia-modellerna, har jag även sett i butikerna här hemma, och dom är helt underbara. Får nog ta en genomgång bland bäddarna här hemma och se om någon av dem kan tänkas bytas ut mot en ny. smiley Men där går gränsen, en sak in, en ut! Så det så! smiley

Nu ska jag kika vidare på webshopparna. Ni skulle bara se lyxmodellerna jag har hittat. Helt otroliga! Dock är priset lika otroligt det… smiley smiley

// Indra – Shoppingsugen…smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...