Allmänt

En ansträngande dag på flera sätt…

myspysloxy1

 

God kväll på er alla goa!

 

Nu är det snart sängdags för min del. Det har varit en lång, nervös och intensiv dag. Jag har hållt igång med bakningen fram till eftermiddagen, och det är kanske tröttande nog. Men vad jag inte nämnde här i morse var att mamma skulle upp till sjukhuset idag igen, för ny biopsi. Så jag har bakat och väntat på besked, bakat och väntat och när jag äntligen fick det efterlängtade samtalet och besked att provtagningen gått bra och att svar kommer på fredag så var jag ganska matt sen.

Mamma hade fått stränga order att inte anstränga sig det allra minsta idag för att inte riskera någon blödning efter biopsin, så hon har varit här hos oss, ätit middag och fikat och vilat en stund. Nu på kvällen gick Håkan med henne hem och ”ledde” Elliot eftersom han drar såpass mycket att hon inte ens kan gå ut med honom just nu. I morgon är det förmodligen inte exakt lika noga, men för att vara på den säkra sidan så ska jag ner och ta ut Elliot och så ska vi hjälpa henne med handlingen. Nu håller vi alla tummar och tår vi har för positivt provsvar på fredag.

 

Så, det har varit en ganska ansträngande dag på fler än ett sätt. Nu sitter vi och kikar på Poseidon men jag kommer nog inte titta klart på den, jag orkar helt enkelt inte. Har jag tur så får jag väl kanske sova i natt, men om inte annat så behöver jag lägga mig och vila i allafall.

 

Hoppas ni haft en fin dag alla, och en mysig kväll.

Sov så gott nu och på återseende i morgon bitti igen!

 

lillifee6

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Kram!

Kommentarer är stängda.