Allmänt

En tidig morgon efter en sömnlös natt…

lilleman-och-pappa1

 

God morgon på er alla!

 

Då var man på benen igen, lite väl tidigt kanske, efter en mer eller mindre sömnlös natt, då jag passade på att fota mina små hjärtan som sov gott i sängen. 🙂
Men min mor glömde sin mobil här i går kväll, och min kära lillasyster Nicole fick för sig att hon skulle ringa mamma före sju på morgonen… och väckte oss i stället förstås. *s* Så både Håkan och jag stannade kvar uppe och har suttit här med morgonkaffet och kikat runt lite på fb och några andra saker.

I dag hoppas jag innerligt att min kakform till Evelyns tårta kommer. Den är skickad med DHL men det är fortfarande inte säkert att den kommer förän i morgon. Hur kan det ta tre dagar att skicka en kakform? Jaja, huvudsaken är ju förstås att den kommer fram absolut senast i morgon för på lördag ska tårtan serveras. Jag får förbereda allt annat idag så att jag har det klart ifall det inte blir förän i morgon.

 

Nu på förmiddagen ska jag bara ta det lugnt, njuta av att jag diskade upp en megadisk igår kväll i stället och inte lät den stå kvar tills nu på morgonen – och gå ner till mamma med hennes, med all säkerhet, saknade mobiltelefon. 🙂 Sen ska jag kika på lite nya appar till Iphonen tänkte jag. Lite kul att förnya mobben med roliga saker. =))

Hoppas ni får en fin dag idag, vad ni nu har för planer, och på återseende lite senare.

Nu ska jag dricka färdigt mitt morgonkaffe. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...