Allmänt

Trevlig helg alla!

helg

 

Hej alla denna regniga fredag!

 

Hoppas ni hade en bra dag igår. Jag försvann som ni kanske märkte efter morgoninlägget, beroende på att jag fick migrän och blev liggande hela dagen. Nu mår jag bättre – tack och lov – för idag har min kakform kommit och jag ska baka Evelyns födelsedagstårta tills i morgon. Hade inte varit helt enkelt om jag haft migrän fortfarande. 😉

 

Hur som helst så ska Håkan åka iväg och hämta ut den på DHL för mig snart och sen ska jag sätta igång. Det ska bli otroligt spännande att se hur det här går. 😀 Har lite andra saker att göra också, jag lägger upp foton lite senare. 🙂

Men nu ska jag först dricka upp mitt morgonkaffe, diska upp lite och fixa i ordning köket så jag har bra yta när jag jobbar och ta hand om övriga morgonsysslor innan jag kan börja.

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lycka till med tårtan:)

  2. Stackare, skönt att det gick över!
    Spännande med tårtan, ska bli kul att se bilder sen. 🙂

    Nu är min tävling igång på bloggen, var gärna med om du vill. 🙂
    Kramar!

Kommentarer är stängda.