Allmänt

Sov så gott alla!

bed1

god-natt-green1

 

Kikar in en liten sväng före sängdags och önskar er alla en god natt. Jag har haft fullt upp idag, med spring i stan i massa ärenden, en tur till NetOnNet och handling på Maxi. Jag var totalt slut när jag kom hem, och nu på kvällen har jag haft huvudvärk, något som jag absolut inte får ha nu för jag har fullt upp i morgon. Jag ska upp tidigt och baka tårtor så någon förbaskad migrän får bara inte komma nu, då vet jag inte vad jag gör!

Så nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag får sova bort den där lilla envisa bultande punkten över höger öga. Skulle inte haft något emot att få hoppat i en sådan säng som här ovan. 😀 Jag har alltid varit svag för himmelsängar, och är än i dag. Tycker dom är så himla fina även om dom säkert är dammsamlare som alla negativa olyckskorpar alltid kraxar om så fort jag nämner min förkärlek för dessa sängar. 😉

Jaja, sova var det ja. =)) Ha en god natt nu alla och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...