Allmänt

Höstig dag… :-)

hostlov1

Hej därute alla!

Nu har vi verkligen haft några riktigt höstiga dagar. Inte så kallt dock, men dimmigt och fuktigt. Vi har helt plötsligt fått en himla utsikt ifrån fönstren nu när alla träden fällt sina löv. 😛 I och för sig tycker jag om vår lummiga lilla kulle utanför, men det är ju alltid kul med omväxling. 🙂

Något tittade på utsikten har det däremot inte blivit idag, eftersom jag ligger i andra dygnet med migrän. Inte lika illa som igår, men jobbigt nog. Jag är så himla trött på den här huvudvärken och allt annat som följer med, illamående, dubbelseende, sicksackmönster och så vidare. Min mor var här tidigt i morse och väckte mig för att höra om jag kunde vara barnvakt åt min lilla systerdotter Saphira några timmar, men det var ju omöjligt så som jag mådde då. Jag har inte hört något mer men hoppas att det löste sig ändå.

Nu ska jag i allafall dra mig ur sängen och gå bort och hämta Elliot hos mamma. Jag vet inte riktigt vart hon håller hus, men hon är väl inte hemma då i allafall. 😛

Ha en fortsatt fin lördag alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...