Allmänt

Dagens Vill ha – Klänning från Bonprix!

dress21

Det var ett tag sedan nu, men här kommer i allafall en Dagens Vill ha som jag hittade på Bonprix.se. Dom har ju så sjukt mycket fina klänningar! Nu är inte jag en klänningsmänniska egentligen, det är ytterst sällan jag går i sådana. Men den här tyckte jag såg så himla mysig ut! 😀 Både snygg och varm nu på hösten, och dessutom fullt passande till leggings om man hellre har den så.

dress1

Den här finns i fyra olika färgmixar, men naturligtvis är just den jag är intresserad av slutsåld för tillfället. Ska dock bevaka den och se när den kommer in igen, för en sån här vill jag verkligen ha! 😀

299:- får man betala för den här trikåklänningen, från Bonprix.se Läser man andra köpares kommentarer så kan storlekarna vara något stora och färgerna lite annorlunda än på bilden, men för övrigt verkar alla väldigt nöjda.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Håller med, ursöt klänning. Fin blogg också.

Kommentarer är stängda.