Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite av veckans nageljobb… :-)

nailz-today3

Hej hej alla!

Herregud säger jag bara, vilken himla otur jag har haft med hälsan denna veckan! Först denna magsjuka jag åkte på natten till igår, och så igår kväll kom migränen som ett brev på posten. Hela natten har jag kämpat med en huvudvärk utan dess like, och jag kom inte ur sängen förrän runt 13-tiden idag. Nu ska jag bara ta lite yoghurt och te och sen är det dags för sängen igen. En himla tur att jag var ledig idag ändå, så jag slapp boka om några nageljobb.

Hur som helst så har det blivit lite gjort under veckan och här kommer lite bilder på senaste jobben. Det är en salig blandning av naglar, både i form och färg, och det har varit jätteroligt att göra dem alla! 😀

*

nailz-today1

*

nailz-today4

*

nailz-today5

*

nailz-today6

*

nailz-today7

*

nailz-today2

*

Nu ska jag hoppa i säng igen. Ha det så gott alla och fortsatt trevlig fredag! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...