Allmänt

Ostbricka i kväll igen.. ;-)

ostar1

Vi har nog fått lite mani på det här med ostbricka tror jag, både Håkan och jag. 😀 Ikväll provar vi en bricka med fyra blandade ostar, Vit Castello, Blå Castello, Castello Marquis och Tolko Peppar tillsammans med olivbakade kex. Såå himla gott, och jag kan varmt rekommendera den här blandbrickan. =))

 

På 9:an går ”Inte utan min dotter”. Det var många år sedan jag såg den filmen, men jag minns den som om det vore igår. Och den gör mig lika upprörd idag som den gjorde för flera år sen när jag såg den första gången.

 

Jag vet inte varför egentligen, för jag kommer bara bli förbannad, ledsen, frustrerad och allt annat man kan bli, men jag ska återgå till filmen nu.

Ha en fortsatt fin kväll alla! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Haha, varsågod gumman! Ser att det är åtgärdat nu 😉
  Ja, du, det gäller att kika in hos hos varje dag om du inte ska hamna på efterkälken 😀
  Alltså, jag hade lätt kunnat köpa alla de där klänningarna. Men jag är lite petig med passformen, och det är väl lika bra det för annars hade lägenheten (och inte bara Maggsans garderob) svämmat över av hundkläder! Hårspännen däremot får vi aldrig nog av 🙂 Har bloggat om de senaste nu i kväll 🙂 Haha, du får väl använda Elliot för att få utlopp för blingbehovet, så sötnöten får ha sina stackars öron ifred 😉
  Smarrigt med ostbricka, själv ska jag kasta mig över kaffe, choklad, Sopranos på dvd – och mannen i soffan 😉
  Puss o kram från mig och uppfodrande M (om hon är!) 😀

 2. Cherlindrea säger:

  Emma: Haha..ja, det gjordes väldigt snabbt! *s*
  Det är tydligt det. Jag missade en hel del när jag blev dålig, men å andra sidan, massa kul att läsa när man väl kommer in. 😀 Det är väl en himla tur egentligen, att passformen inte är den bästa på alla plagg för då hade man nog förköpt sig ja. 😉 Men alla dessa fina spännen…är du säker på det där med öronen..? Hehe! 😉

  Hoppas du hade en jättemysig kväll! Kramizar!

Kommentarer är stängda.