Allmänt

God morgon denna urtrista lördag…

loxymorgon97

….i varje fall vädermässigt!

Det är så himla grått, blött och grådassigt så man kan bli tokig! Det var ju en himla tur att jag inte glatt skrev om snön som kommit i går morse, för den var ju ett minne blott innan vi knappt hunnit ut på första morgonturen. Jag avskyr verkligen den här årstiden, för mig är den ingenting annat än en transportsträcka fram till våren. Jag måste verkligen försöka hitta på nåt kul här hemma idag om inte både Loxy och jag ska riskera att sova bort hela dagen.

 

Vad gör ni en lördag som denna? Om ni har en hund som bara avskyr att vara ute när det är blött, som inte – hur mycket man än lockar och leker med godis och roligheter – ser någon som helst anledning att slaska omkring i regn och väta, utan bara ynkar sig fram 10 meter bakom er i hela kopplets längd och ser ut som om han har en nära-döden-upplevelse? 😉

Jag tar djupt tacksam emot en massa tips på hur jag ska få min hund att tycka det är roligt att vara ute när det regnar. 😀 Inomhusaktiviteter har jag redan en hel del idéer om, så det är inga problem, men att vara ute…*suck* 

Jaja, nu ska jag i allafall först pyssla lite med min systers bloggheader, så får vi se vad det blir längre fram på förmiddagen.

Ha en fin dag alla, vad ni nu hittar på i det här vädret, och på återseende lite senare. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon vännen! Jodu, jag har en hund som hatar allt vad snö, regn och blåst heter. Tyvärr får jag helt enkelt vara bestämd och inte låta honom gå nära dörren tills han gör sitt ute. Annars gör han inne den lille busfrön(ja jag svär värre när jag hittar hans högar). Annars gör vi inte mer än nödvändigt ute då. De andra två bryr sig inte så värst om det.
  Vilken kul tävling längre ner, jag ska fixa en länk strax om den. Vad generöst av dig:) Hoppas ni får en fin dag trots vädret, det är inte mycket bättre här heller.
  Många kramar och massor med värme!

 2. Cherlindrea säger:

  Hej gumman! Det verkar onekeligen som om det skulle ligga i generna hos de här små rackarna. Eller hos småhundar över lag. Inte 17 brydde sig min gamla dobberman om sånt här inte. 😉 Men det är samma här hemma – man får vakta lillskiten tills man har kommit ut, annars gör han sina behov inne. *suck*

  Ja, var jättegärna med och tävla – ju fler desto roligare förstås! 😀
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.