Allmänt

Dagens Vill Ha – Bärväskor!

hundbag1

 

Jag satt och kikade runt lite på favvobutiken LeChien ikväll och hittade dessa helt underbara bärväskorna. Den här ovan på bilden skulle hemskt gärna få lov att flytta in i min väsksamling. *s* För ofta är det just där dom hamnar, även om jag använder väskorna lite då och då vid behov och Loxy älskar dom verkligen. Det är dock inte så ofta man behöver dem. Men den här tyckte jag verkligen om, så härligt somrig, och speciellt pga de guldfärgade detaljerna som man inte hittar så ofta på bärväskor. Denna kostar 1295:- från New York Dog.

 

 

 

 

hundbag2

 

Ännu en ljus, somrig variant. Inga gulddetaljer dock, men ändå jättefräsch tycker jag, och den ser lite rymligare ut för Loxy’s del. Den påminner lite om modellen jag hade åt honom som valp, och den tyckte jag verkligen om. Men den har han vuxit ur nu, så den här hade passat perfekt i stället. smiley 1695:- från Pucci Petwear.

 

 

 

 

 

hundbag3

 

Den tredje väskan är väl kanske inte en modell som jag skulle valt att använda jämt, men den är ju bara himla fräck! smiley Till och med Håkan skulle acceptera att bära på en hundväska om det var en sån här. Haha! Denna kostar 1295:- från Theo och finns även i svart.

Alla tre bärväskorna hittar du på Le Chien.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...