Allmänt

Saknar värmen…bråkar med datorn i stället.. *s*

jag-solar1Jag sa att det var en härlig morgon idag trots kyligheten. Och det kanske det var. Men nu känner jag verkligen att jag saknar värmen och dom härliga dagarna på balkongen. Det har varit så underbart att sitta därute och bara njuta även om jag har fått tillbringa den mesta tiden under parasollet. Men lite färg har jag nog lyckats sno åt mig… *s*

Nu är tvättstugan snart klar, och under tiden har jag suttit i telefon med en snubbe på Wippies. Jag blir precis tokig på ComHem! Meningen var att jag skulle byta ut ComHem-modemet mot Wippies trådlösa router, något som jag har påbörjat ett antal gånger men inte fått ordning på än. Nu ringde jag supporten och det var ju en jäkla tur att jag gjorde det och slutade fippla på egen hand, för det här hade jag aldrig klarat av på egen hand. ComHem-modemet går inte att koppla ur, till skillnad mot alla andra internetleverantörers modem, utan måste ligga först, och sen ska man koppla wippiesroutern via ComHem, med en massa kablar hit och dit. Plus att det ska sökas och läggas in uppgifter på datorerna, vilket har inneburit ett j-a spring mellan arbetsrummet där modemen och den stationära datorn står, och köket där jag har den bärbara inkopplad för tillfället. Och ändå fick vi det inte att funka. Det slutade med att killen på Wippies skulle ringa ComHem, eftersom deras hemsida uppdaterades 1998 nångång, och snacka med dom, och sen ringa tillbaka till mig. Supertrevlig service på Wippies, måste jag säga. Nu är bara att hoppas på det bästa, annars går den här Buzzador-kampanjen åt skogen för min del, och dessutom var jag faktiskt riktigt nyfiken på Wippies. Inte mycket jag kan göra åt det tyvärr, men retligt är det ju.

Retligt är det också att vår förbaskade tvättstuga aldrig kan funka som den ska. Det slutar alltid med att jag får tapetsera hela lägenheten med tvätt som inte har hunnit torka. Nu har jag ju tack o lov en tvättställning som står på balkongen, men den tar ju inte hur mycket som helst. Jag vill ha en trädgård med torkvinda!

Nu ska jag i allafall ner och plocka upp det sista ifrån tvättstugan. Det blir väl förmodligen till att hänga upp det på garderobsdörrarna, antar jag. Sen ska jag ta en liten prommis med Loxy innan vi tar en liten dagsvila. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...