Allmänt

Syrénernas tid…

syrenmorgon1

 

God morgon på er där ute alla!

 

Klockan är åtta och termometern klättrar långsamt men stadigt uppåt mot ännu en varm dag. 😀 Just nu går solen förbi vårt köksfönster där vi har termometern och då skjuter graderna i höjden förstås, så just nu har jag inga skuggrader. Men för en liten stund sedan låg det på drygt 12+ så det är nog det rätta just nu skulle jag tro. =)) Jag glömde att stänga sovrumsfönstret i går kväll så den här morgonen väcktes jag ytterst tidigt av världens fågelkonsert i skogen utanför. Mycket vackert, men jag hade kanske tänkt mig en lite längre sovmorgon förstås. Efter det hade jag nämligen stora problem med att somna om, så sedan runt fyratiden i morse har jag varit mer eller mindre vaken. Jag får väl ta igen det på dan idag och sitta och bara softa ute på balkongen. 😀 Förhoppningsvis blåser det lite mindre idag också, gårdagen blev lite väl vindpinad här uppe på 5:e våningen. 😉

 

Det doftar syréner här i köket, och just nu när jag inte har migrän så njuter jag hejdlöst av den ljuvliga doften. Jag skulle gärna velat komma över ett par små kvistar av den där mörka, nästan vinröda sorten men den har jag inte sett här uppe hos oss. Syrénerna jag har kommer ifrån min kära mors trädgård, som har lila och vita buskar nere hos sig. Det är så synd att dom inte står sig så länge i vas bara, men det är vackert så länge det varar. =))

 

Nu ska jag i allafall dricka upp min första kopp morgonkaffe och sen ska jag väcka min sjusovande hund därinne i sängen och försöka få med mig honom på en liten morgontur. =)) När det är sånt här skönt väder så tycker han faktiskt om att vara ute, men långa sovmornar slår ju det mesta förstås. *s* Min lilla gosegris har legat under mitt täcke med huvudet på min huvudkudde i stort sett hela natten. 😛 Jag begriper inte att han inte blir för varm. Men jag älskar att ha honom så nära. Efter fem års tid så kan jag fortfarande inte låta bli att gosa med honom när han kryper ihop hos mig sådär på nätterna och ibland när jag har svårt att sova själv så har jag stora problem att låta den stackarn vara ifred så att han får sova i allafall. *skratt*

 

Nehepp, morgontur var det ju. 🙂 Ha en härlig dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...