Naglar Skönhet & hälsa

Mina naglar för dagen…

nails-franska-tippar-med-blommor1

 

Mina naglar för dagen. 🙂

 

Jag håller på med en nageluppsättning i bland annat det underbara rosa China Glaze-lacket jag fick av Monica för ett tag sen, men fram tills dess blev det en enkel Fransk manikyr på mina egna naglar. Jag trivdes inte i längden på de syrénlila jag satte på härom dagen. Det var en jättemärklig längd jag lyckats få till på dem som kändes både obekväm och opraktisk. Det kanske inte var längden utan snarare formen egentligen, för jag har ju haft längre naglar än så, men hur det nu var så rök dom i allafall igår och jag gjorde en snabbmanikyr på mina egna. Det var inte helt enkelt att fota dem utan att det vita frätte ut, så man ser knappt dekorationerna, men det sitter faktiskt pyttesmå somriga blommor på den franska kanten. 😀

 

Den här designen får hänga med ett litet tag tills mina rosa China Glaze-naglar är klara så jag kan byta till dem. =)) Mina egna naglar är så tråkigt korta nu, men jag håller dem nedklippta eftersom jag sätter på lösnaglar med jämna mellanrum. Funderar dock på att testa att göra gelénaglar på mig själv nån dag framöver när jag har riktigt med energi. Om det tar några timmar att göra dem på nån annan så lär det ta ännu längre tid att göra det på sig själv. 😛

 

Nu ska jag i allafall flytta in i nagelhörnan en stund innan solen kommer fram till vår balkong och det är dags att flytta ut dit. =))

Må så gott alla, och fortsatt härlig dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jättefina!

Kommentarer är stängda.