Naglar Skönhet & hälsa

Härligt höstlila naglar! :-)

glammigt-lila1

Hej hej!

Kikar in en supersnabbis med en bild innan jag ska sätta igång med nästa nageljobb. 🙂 Det här är ett utav gårdagens nagelset, lite kortare variant efter kundens önskemål, men med härligt höstlila glammiga tippar. 😀 Glittret är av den grövre varianten som är en smula svårare att blanda i gelén men det funkar med lite pill och pyssel. 😛 En annan variant kan vara att göra tipparna med finare glitter och sedan dutta på det här för lite glittrigare effekt. Färgen är hur som helst riktigt härlig! =))

Nu ska jag gå en liten tur med lilleman innan det är dags igen. Har jag tur så hinner jag med en kopp kaffe också, annars får det bli senare.

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättefint!

  2. säger:

    Schnyggigt! 😀 Och det här med nagel foil verkar ju jätteläckert! Jag funderade på att man säkert kan utveckla det där, och göra nagelprints med egen design på. Och bestämde mig för att googla det – och det finns visst redan! http://www.nailsprinter.com/index.html

    En nagelprinter som printar direkt på naglarna! Gud vad folk kommer på! Men en printer som printar på egen foil måste ju vara lättare att göra? Då hade jag lätt velat ha naglar med små giraffer på! Haha!

    Ha det gott, kära du!

Kommentarer är stängda.