Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nya coola nagelfolien! :-)

nailfoil2

God kväll på er alla!

Hoppas dagen varit bra trots allt regn. Här har det verkligen öst ner nästan hela dagen. Inte helt min grej, men är det höst så är det. Jag har gett mig 17 på att inte tänka negativt utan försöka se allt positivt jag bara kan, hur negativt det än är. *skratt* För det märker man ganska snabbt, att ju mer man spär på sitt dåliga humör med negativt tänkande, desto sämre humör blir man på. Inte vidare smart egentligen. 😉

Hur som helst – här blir det lite mer naglar denna dagen, nämligen denna grymt coola nail foil! 😀 Den ena här ovan gjorde jag i går eftermiddag och den andra i morse, och jag blir bara mer och mer sugen på det själv för varje gång jag gör den. Men det är en smula pilligt att göra på sig själv, så min goa kurskamrat Jessica ska få göra det på mig så fort hon kommer hem ifrån sin semester. 😀

I morgon ska jag däremot bygga nya naglar på mig själv för jag står bara inte ut längre med mina korta naglar. *s* Är man van vid långa så gör det ju ont till och med i fingertopparna. Dom är väl inte vana vid påfrestningarna dom helt plötsligt får stå ut med. Men det är ganska skönt att skriva på datorn utan naglar, det måste jag ändå erkänna. 😉

Men nu ska jag inte göra ett enda dugg mer i nagelrummet utan bara slappa framför tv’n, äta jordnötter och titta på nån film. Får se vad min käre make är pigg på, men kanske Bad Company på 9:an.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll alla, och en god natt när det är dags för sängen!

På återseende i morgon igen, om jag inte får ett ryck och kikar in senare. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. jessica säger:

  Jag är super nöjd med mina coola naglar=) Hör av mig så fort jag kommer hem så du blir lika fin som jag hehe
  Många kramar tack för en trevlig förmiddag var kul att ses och prata lite

 2. Det är häftigt med folie men känns lite som klisterfilm på nageln.. ska bli kul att höra vad du själv tycker sen..

 3. säger:

  Jättefin site…skulle vara roligt att ha en som man kan bygga sidor. Din hund är jättesöt…ha en bra dag.

 4. säger:

  Dom med stjärnorna var super läckra, vill också ha!!
  Varför ska du bo så långt bort 😉

  Hoppas att du får en toppen helg!!

  Kram H

Kommentarer är stängda.