Allmänt

En skön lördag framför oss!

shellflower1

 

Önskar er en god morgon alla fina, med denna vackra blomma som vi fick i inflyttningspresent av vännen Tuija härom dagen! 😀

Tack så jättemycket igen för den! 🙂

 

Då var det lördag, och en lååång ledig helg ligger framför oss. 😀 Inte för att det blir en slapparhelg för min del precis, jag måste greja med bröllopsdetaljer som ska hinna bli klara. Men det är ju roligt pyssel. 😀 Och lite sköna promenader i solen med lilleman ska man väl hinna med också.

Det har inte varit helt lätt att sova i natt tyvärr, varken för Håkan eller mig. Hela övervåningen har varit som en bastu, och trots att vi öppnade alla fönster som gick att öppna åt olika håll, så hjälpte inte det ett dugg. Luften stod precis still. Så vi riggade upp vår lilla bordsfläkt på en peidistal som fläktade lite hjälpligt, men i sovrummet krävs helt klart en ordentlig fläkts sommartid.

Nu är det lite svalare på morgonen, men vi får väl se hur det blir frampå dagen. Jag ska i allafall börja denna morgonen med en kopp kaffe och en snabbtur ut med Loxy och sen ska jag sätta igång med bröllopspyssel. 🙂

 

Ha en kanonfin dag alla och må så gott! På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...