Allmänt

Ljuva sommarmorgon!

sommarmorgon11

 

God morgon på er alla denna ljuvliga söndagsmorgon!

 

Jag vaknade tidigt idag, och konstaterade direkt att det var morgonkaffe ute på altanen som gällde. Det var nästan 20 grader varmt i skuggan strax före åtta och då känns det inte som om man borde sitta inomhus och häcka. 😛

Igår försvann i princip hela dagen vid köksbordet, där mamma och jag satt och tillverkade sockerblommor i mängder. 😀 Dom är inte klara än, men idag har jag annat bokat så jag får fortsätta med dem i morgon. Måste förbi Mangnolia och köpa såna där små konstgjorda ståndare och lite annat också.
Men idag ska vi ut en sväng till stället där vi ska ha bröllopsmiddagen och kolla runt lite så vi vet hur det ser ut inför dukningen och allt annat. Och så kanske, kanske min syster dyker upp idag också. Eller båda systrarna till och med, men det vet jag inte riktigt än. Än så länge har jag bara förflyttat mig, laptopen och kaffekoppen ut till altanen. 🙂

Ytterligare ett projekt har vi idag förresten. Vi ska ta bort en planteringsbädd som vi har två av här i trädgårdstäppan, och lägga trall där i stället. Jag behöver lite bättre plats för växthus och planteringsbänk och jag tror att jag kommer utnyttja landen för blommor mer än att plantera i de här bäddarna. En lämnar vi dock kvar, för lite gräslök och annat smått och gott. 🙂

Jahapp, så ser vår söndag ut. Vad ska ni själva hitta på denna ljuvliga dag? Det är ju bäst att passa på och ta vara på sommardagarna, för nu börjar det ju faktiskt dra sig emot slutet, hur ogärna jag än vill erkänna det. Jag undrar hur det ska gå i vinter med Sassie, som älskar att smyga omkring ute i trädgården nu. Han lär inte gilla snön… 😛

 

Nej, nu måste jag komma igång här. Ha en kanonfin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    gud vilken söt hund du har!!

Kommentarer är stängda.