Allmänt

Mycket vackert från Smycken Online!

smycken-online7

 

Jag nämnde ju igår att det kom ett spännande paket i brevlådan med posten…

 

Det var ett stort vadderat kuvert med mina vackra smycken ifrån Smycken Online! 😀

 

Min söta syster fick agera modell med ett av de fina halsbanden och det var till och med ännu snyggare i verkligheten, även om jag fastnade för det direkt även på bilden i webshopen.

 

smycken-online4

 

Det är ett svart halsband med små pärlor och ett hänge i form av en fjäril och en blomma, också i svart. Hänget avslutas med en liten blomma i glittrande rhinstones.

 

smycken-online5

 

Det här kommer helt klart att bli en favorit, både till svarta eller mörka kläder, men även till ljusa där man vill bryta av med ett smycke som syns.

 

smycken-online3

 

Smycke nummer två är också ett halsband, men ett lite mer ”finhalsband” kanske. Det är lite stelare och ligger som en ring runt halsen, ursött när man har en snygg urringning. Man får lite känslan av en blomsterkrans med mörka, lite större pärlor infattade i en krans av mindre pärlor och små blad i form av ljusare pärlor i mellan. Det här halsbandet gör sig mycket bättre på än liggande på ett bord, men jag glömde förstås att fota det på min syster. Jag lägger upp en bild framöver när jag använder det, så ni får se hur det ser ut runt halsen.

 

smycken-online1

 

Det tredje smycket är ett armband. Ett enkelt pärlarmband med ett guldfärgat spänne som jag redan på bilden i webshopen såg skulle passa jättefint ihop med min x-länk. Jag bär ofta pärlor, både som halsband och örhängen, men har alltid saknat ett matchande armband.

 

smycken-online2

 

Det här var så där litet, nätt och diskret som jag var ute efter, så att man kan bära det dagligen om man vill.

 

smycken-online6

 

Det sista i paketet var dessa ursöta örhängen! 😀 Pärlorna är i samma stil som i halsbandet ovan, så även om metallen är olika så kan man nog ändå ha dem ihop om man skulle vilja. Själv brukar jag nästan alltid välja antingen eller – halsband eller örhängen – om de är såpass utmärkande att de kräver ”ensamhet” för att framträda bäst. Men till fest nångång så kanske man kör på ”more is more”… 😉

Örhängena är på vift idag för min mor snöt dem direkt hon såg dem och lånade dem när hon skulle till stan idag. 😀 Jag glömde fota henne i dem, men de var såå himla snygga till hennes mörka kläder hon hade idag, och var helt tillräckliga ensamma, utan något halsband eller andra smycken.

 

Alla smyckena kommer ifrån Smycken Online, som har massor av fina saker och till riktiga kanonpriser!
Jag kan verkligen rekommendera er att ta en titt där om ni är ute efter något fint för en rimlig slant.

Jag har själv redan kikat ut lite fler fina saker i sortimentet… 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Vilka fina smycken!
  Jag får nog gå in och kika litegrann 😀

 2. säger:

  Super fina smycken, jag måste genast gå ut och titta på hemsidan 😀

  Jag har en fråga till dig? I vad för program behandlar du dina bilder? Du har så fina ramar och former på alla bilder.

  Hoppas för övrigt att du har en toppen bra dag! Här är det bara bra önskar bara att solen sken, det har nämligen regnat hela dagen.

  Kram Helén

 3. säger:

  Urläckert halsband! Är ju svag för det mesta med fjärilsmotiv, men detta var bara sååå snyggt! Kramar i massor!!/Tess

 4. säger:

  JA snyggt var det allt 😉

  En liten tanke… Hur gåååår det med headern??? 😉
  Puss

Kommentarer är stängda.