Inredning & design Inredningsprylar

Mina inköp på Storegården Country Living i söndags!

albogafynd2

 

Jag köpte ju ett par saker ute på Storegården Country Living i Alboga när vi var där i söndags. Och här kommer ett par bilder på mina inköp.

 

Det fanns ju som sagt var en massa saker som jag gärna hade velat ha, men man är ju en smula begränsad när man åker hoj liksom. 😉 De här grejerna som jag ändå köpte, fick jag hjälp av gulliga Helén och Tuija för att ta hem i deras sadelväskor. Tack snälla ni! 😀

 

Det första jag hittade, nästan redan när jag kom in genom dörren, var ett kokboksstativ.

 

albogafynd1

 

Det här är något som jag har tänkt köpa länge, av rent praktiska skäl. Jag börjar tycka att det är en smula synd att förstöra alla kokböcker med mjöl, fett, choklad och allt vad dom nu har fått över sig när dom ligger på bänken. *s*

Att jag nu hittade ett ställ som dessutom var otroligt sött gjorde ju ingenting liksom… 😉

Det enda problemet var väl att jag var tvungen att omorganisera min köksbänk – igen! Haha! Jag vill ha ett större kök! 😛

 

Hur som helst – det här stället gav jag nånting runt 200:- för, jag minns inte exakt, men något sånt och de fanns även i svart smide och obehandlad smide, lika fina dom så valet var inte helt lätt. Men jag har ju satsat på vitt smide i köket så det var allt annat där som fick styra.

 

albogafynd3

 

Mitt andra köp – eller köp x 2 – var den här söta väggklockan. Jag köpte alltså två likadana. 😀

Saken var den att jag plöjde igenom hela butiken efter en present till min goa mamma, som en än gång avstod från sina egna planer under söndagen för att passa Loxy så jag kunde följa med ut på mc-turen. Min gulligaste mamma!

Till sist hittade jag den här klockan, och jag visste ju att hon tänkt köpa en ny väggklocka länge, och gärna ville ha en i lite mer romantisk stil. Jag tyckte själv väldigt mycket om den, och har varit inne på samma bytestankar av vår gamla klocka, så det blev två stycken. 98:-/styck kostade dem, ett kanonpris för den här lilla sötsaken tyckte jag. 🙂

 

Men som sagt – jag hittade en hel del andra saker också som jag väldigt gärna ville ha, men inte kunde få med mig. Bland annat dessa godisskålar i glas på hög fot som jag nämnde i gårdagens inlägg, och även en ursöt bricka med cupcakesmotiv. Lite svårt att klämma ner i en sadelväska liksom.. 😉

 

Det blir snart en biltur ut till Storegården Country Living också. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilket otroligt vackert kokbokstativ! Jag har ett i trä som jag använder när jag är trött i nacken, och vill bläddra i en bok men inte orkar hålla den:)

Kommentarer är stängda.