Inredning & design

Kyl från Norcool.se och min nya spis! :-D

kyl1

 

I senaste ”Lantliv” hittade jag ett reportage där dom jämförde 17 olika frysar, den ena läckrare än den andra. Jag älskar Smeg’s produkter och skulle inte tacka nej till både kyl, frys, tvättmaskin och så vidare i det märket.

Men så hittade jag Norcool’s frys, nr 17 på listan och blev helt frälst! 😀

Jag har tidigare sett dessa oerhört smarta och funktionella lådorna, men då som ”skafferi”. Och man får en otroligt bra överblick över allt när man ser allt uppifrån.

Nu finns dom alltså även som kylskåp. Utdragslådor, uppdelade i olika fack för allt ifrån tetrapack till grönsaker. För mig hade det varit perfekt, för här hade jag sluppit plocka ut hälften ur kylskåpet varenda gång jag ska ha tag i något som står långt in. Och dessutom hade jag sluppit stöta på diverse oidentifierbara matvaror som hotar att attackera mig när jag missat något som legat inklämt längst in i kylen. 😛

 

kyl2

 

Här är lådorna i rostfritt, matchande resten av köket. Själv skulle jag vilja ha lådfronterna i vitt trä med lister runt, likadant som jag skulle vilja ha resten av mitt kök. 😉 Men hur som helst så tycker jag det är sjukt snyggt med integrerade vitvaror, dolda bakom vanliga skåpsluckor och jag kan inte tänka mig att det skulle vara svårare med en sån här frys.

Den här frysen finns alltså på Norcool.se där dom även har andra vitvaruprodukter, som till exempel hörnkylar och vinkylar.

 

spis1

 

Men någon ny frys blir det nog inte nu igen. *s* Särskilt inte en för drygt 16000 pix till en hyreslägenhet. 😛 Men någon gång i framtiden kanske… 😉

 

Däremot har jag äntligen fått…

 

MIN NYA SPIS!!! 😀

 

Vår vaktmästare har precis gått härifrån efter att ha installerat den och tagit med sig det gamla åbäket. *s* Och den är såå himla fräsch! 😀
Det tog en stund att packa ut den ur allt emballage – herregud, så väl förpackad den var. *s*
Men nu är den på plats så nu ska jag ta bort allt skyddsplast runt plåtar och annat och sen är jag väääldigt sugen på att prova den. =))

Jag har ett recept på rulltårta med mockafyllning här som jag inte har testat än… 😉

 

Men först ska jag kolla lite om den har några funktioner som inte den förra hade. Jisses, så kul med ny spis, trots att man inte får ta med sig den om man skulle flytta. Men just nu är det jag som ska ha nytta och glädje av den i allafall. 🙂 Retligt nog passade inte de gamla plåtarna i den här nya ugnen, de var för breda. Men jag behöll ändå gallret, för jag har ofta saknat ett till när bakverk ska svalna på galler och det inte finns plats. Till exempel 140 bullar… Hehe!

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Nu ska jag fortsätta att glädjas över min nya spis! 😀

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Nu blir det roligt att baka:)

Kommentarer är stängda.