Inredning & design Inredningsprylar

Katalytiska doftlampor

Jag hittade en för mig helt ny sak på Ljuva Ting idag när jag surfade runt lite. Något som kallas för katalytiska doftlampor. Jag brukar ofta tända oljelampor här hemma för jag älskar verkligen när det doftar gott, men jag är inte speciellt förtjust i den där artificiella doften från sprayflaskorna som man kan spruta med för fräsch doft. Av någon anledning tycker jag att alla dom luktar toalett… *s* Olja däremot, ger en naturlig doft och det här med katalytiska lampor kan kanske vara en idé att prova på.

De finns i flera olika vackra varianter, så de är inte bara för doftens skull man vill ha en sådan här på hyllan. De fyller även sin plats som ett vackert smycke.

Dofta Katalytiska Doftlampor. Dessa vackra lampor brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, och Doftas speciellt urformade bränsle, tar de bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Doftlamporna renar inte bara dålig luft så som matos, husdjursodörer, ciggarettrök mm de sprider också en underbar skir doft av högsta kvalitet!”

Doftlamporna finns på Ljuva Ting där du också kan läsa mer om hur de fungerar och hur de används.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...